Registration is open.
You can now join us!
You are currently at: Homepage News De derde editie van Polish Run

News

De derde editie van Polish Run

Polish Run, 21 september 2019, om 14u00 in Brussel

Op 21 september 2019 gaat de derde editie door van de Polish Run in Brussel. Dit Poolse loopevenement is het enige in zijn soort dat buiten Polen wordt georganiseerd en richt zich tot iedereen die houdt van sporten en een gezonde levensstijl. Polen die in België wonen, hun internationale vrienden, Brusselaars en andere Belgen, vertegenwoordigers van de Europese instellingen, diplomaten en alle mensen van alle nationaliteiten zijn welkom om mee te sporten. Je niveau doet er niet toe, kinderen, beginnende lopers, trailrunners, ultralopers, ervaren rotten of debutanten: iedereen is welkom.

De partners en de prijzen

Door het partnerschap met de Poolse Organisatie voor Toerisme en met de Poolse regio’s steek je als loper bovendien ook nog wat op over wat Polen als land te bieden heeft. Denk maar aan de mooie prijzenpot. Er zijn vliegtickets te winnen en overnachtingen in de beste Poolse hotels.

100, 75 en 15 jaar

Dit jaar zullen met dit  Pools event in België ook een paar speciale verjaardagen gevierd worden:

  • Het 100 jaar bestaan van de Pools-Belgische diplomatieke relaties,
  • De 75ste verjaardag van de bevrijding van vele Vlaamse steden door de Poolse Pantserdivisie ’Armoured Wings’, onder leiding van generaal Maczekop het einde van WOII,
  • De 15-de verjaardag van de toetreding van Polen tot de Europese Unie.

#BeActive

Niet toevallig vindt het event ook plaats in de Europese Week van de Sport, een initiatief van de Europese Commissie om sport en fysieke activiteit te promoten binnen Europa. De hele week lang gaat de aandacht naar nieuwe activiteiten of bouwt verder op bestaande, succesvolle Europese, nationale, regionale of lokale acties. De Europese campagne #BeActive zet je aan om deze week, maar bij uitbreiding ook het hele jaar door, sportief te zijn.

De afstanden

Er zijn twee afstanden:

  • 400 m voor de jongste deelnemers
  • 10 km voor al wie zijn beste tijd op die afstand wil verbeteren, voor wie droomt om deel te nemen aan een groot loopevent of voor wie wil starten met lopen.

Een duizendtal lopers stond vorig jaar aan de start, dit jaar worden het er zeker meer. Langs de weg en in het stadion word je toegejuicht door nog veel meer supporters. Grijp de uitdaging!

Mooie prijzen

Onze loop is buitengewoon, net als de prijzenpot. We voorzien geen financiële prijzen, want wat wij willen geven is vooral sfeer en fun! We willen je de schoonheid en de ongewone geschiedenis van ons land laten ervaren. Daarom krijgen de winnaars onvergetelijke momenten in Polen, met ondere andere gratis weekends in de beste Poolse hotels en SPA’s.

En omdat in onze wedstrijd jij de allerbelangrijkste bent, hebben we ook een aantal speciale categorieën voorzien, zodat niet alleen de snelsten kans maken op een prijs. Loop met ons mee!

#PolishRunTeam

Begin mei 2018 werd op initiatief van het East Poland House in Brussel en de Poolse Ambassade in het Koninkrijk België het #PolishRunTeam opgericht. Een groep voor Poolse lopers in België en West-Europa voor betere communicatie, wederzijdse motivatie en vooral om samen te trainen en te lopen. Op facebook kan je onze komende looptrainingen raadplegen, we schrijven over lopen, trainen en over onze gedeelde passie. Schrijf je in op  #PolishRunTeam (https://www.facebook.com/groups/162294694449680) en geniet van samen lopen! Running is POWERFUL!

Hoofdsponsors

De sponsors van de Polish run dit jaar zijn: Lendo Hotels Group en Batist.

De initiatiefnemer en stichter van de  Lendo Hotels Group is Elżbieta Lendo, die al 25 jaar betrokken is bij de groep als financieel expert en die sinds 2014 met success manager is van een groep hotels binnen de Lendo Hotels Group, waaronder:  Hotel Willa Port****, Art & Business in Ostróda, Hotel Paryski****, Art & Business in Zakopane, Termy Warmińskie in Lidzbark Warmiński and Hotel Nosal*** in Zakopane.

Batist is een bedrijf in de sector van de dienstencheques, dat sinds 2006 bestaat op de Belgische markt. Momenteel zijn er 500 bedienden en telt het bedrijf meer dan 7000 klanten. Het dankt zijn vertrouwen en goede reputatie onder meer aan een goede opleiding van het personeel.

Media patronage

De "Polish Run" wordt georganiseerd onder het media patronage van treningbiegacza.pl, een community van meer dan 270 000 buitengewoner lopers van over heel Polen. Het is één van populairste portalen over lopen, een compendium van kenn,is over de sport en over gezond leven. Je vindt er gratis trainingsschema’s, je kan loopevents raadplegen op de kalender, sportproducten en reviews erover vinden en zoeken naar tests en boeken over lopen. Word lid van deze community!

Voor meer info over Polish Run, klik hier: www.polishrun.eu.

Schrijf je hier in: zapisy.domtel-sport.pl.

 

video

See the video

Polish Run

running on

/10 km

You want to improve your personal best at 10 km?

Do you dream of starting in a big, running event?

Or maybe you start an adventure with running?

Distance 10 kilometers on „Polish Run”

it`s just for you.

created_by: ibif.pl
Serwis korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookies w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.